Company News

Projects

Projects

Projekte të Zhvilluara

Kompania Prespa Invest zhvilloi idenë e qendrave tregtarë. Qendra tregtarë Prespa është ndërtuar ne vitin   me një projekt dhe stil punim gjerman. Qendra është e pozicionuar ne rrugën nacionale Tirane – Shkodër, pranë Urës se Kamzës.

Projektet e ardhshme

Share this