Company News

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Tirana Expo Centre është ndërtuar në vitin 2009 me një projekt dhe stil punim gjerman ka 2 sipërfaqe ku njëra është e mbuluar me mbi

13,000 m2 si dhe një tjeter me mbi 15,000 m2 e cila mund të perdoret për shumë funksione, si për aktivitete në ambjent të jashtëm ashtu si edhe për sipërfaqe ndihmëse si parkim, magazinë e jashtme, etj.

E ndodhur në një largësi prej rreth 33 km nga Porti i Durrësit, rreth 12 km nga Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” dhe 5 km nga Qendra e Tiranës, kjo godinë tregtare lejon shfrytëzimin e saj në mënyre shumë funksionalë.

Share this